All for Joomla All for Webmasters
Društvo

MILO PRAVI DŽEK! Pevači hteli džabe da mu pevaju, ali on se isprsio! Đukanović PLAĆAO I SRPSKE PESME! I NAŠE I NJIHOVE!

Venčanje Blaža Đukanovića i Milene Popović iz Zete u Crnoj Gori u nedelju je bilo glavna tema razgovora u Crnoj Gori. Kako i ne bi, kad se na svadbu sina predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, u Miločerskom parku, na Svetom Stefanu, sjatio tamošnji džet-set, ali i onaj iz regiona.

Po starom crnogorskom običaju, podjednako sa mladoženjine, ali i mladine strane, bili su brojni gosti iz političkog, javnog i sportskog života Crne Gore, pa svita biznismena, a uočeni su i službeni automobili Ambasade Azerbejdžana i ruske ambasade u Podgorici.

Da svadbari budu u dobrom raspoloženju, potrudili su se muzičari i pevači iz Srbije i regiona. Aco Pejović je, kako se priča, pozvan po želji Milove supruge i Blažove majke Lidije, pevala je i snaha Lepe Brene, Aleksandra Prijović, pa Halid Muslimović, Hajrudin Varešanović, i još nekoliko estradnih zvezda, koje su došle i u svojstvu gostiju. Svi pevači ugovorima su se obavezali da ne govore o detaljima svečanosti, baš kao i osoblje “Aman rizorta”.

– Neki od pevača želeli su da besplatno nastupaju na svadbi, jer su u prijateljskim odnosima sa porodicom Đukanović, ali Milo nije želeo o tome ni da razgovara. Svi su uredno plaćeni – kaže, za “Novosti”, čovek upućen u detalje svadbe decenije, ne želeći da priča o muzičkom repertoaru i mladencima, koji su prvi ples odigrali iz pesmu Harija Varešanovića.

– Bilo je i naših i njihovih pesama – kaže šeretski jedan gost sa svadbe, priznajući da je ceo događaj bio pravi spektakl, priređen sa dosta umešnosti i ukusa, bez imalo kičeraja.

– Da uskoro postaneš đed – bila je najčešća želja gostiju upućena Milu Đukanoviću, koji je, prema našem izvoru, cele večeri sa suprugom Lidijom bio izvanredno raspoložen.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Novosti

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

Dijaspora News je prvi informativni portal namijenjen dijaspori. Cilj portala Dijaspora News je da nas poveže i okupi, da informiše o najvažnijim dešavanjima, kako u domovini, tako i o aktivnostima udruženja i pojedinaca u iseljeništvu. Trudićemo se da budemo drugačiji, bolji, da obezbijedimo relevantne informacije sa relevantnih adresa. Ne ustežite se da nas kontaktirate, pitate, pošaljete vijesti iz svojih zajednica. Registrujte se i na DN forum i podijelite svoja iskustva i stavove.

Povežimo se.

Facebook

To Top