All for Joomla All for Webmasters

Uslovi korištenja

Uslovi i prava korištenja portala DijasporaNews

Dobrodošli!

Portal Dijaspora.news omogućava vam korištenje usluga i kompletnog sadržaja koje je podložno dole navedenim Uslovima korištenja. Uslovi korištenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Dijaspora.news.

Korištenjem bilo kog dela portala Dijaspora.news, uključujući forum i druge oblike komuniciranja na sajtu, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja, te prihvataju da koriste sadržaj ove internet platforme isključivo za sopstvenu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA

Dijaspora.news polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje, tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod. Neovlašćeno korištenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Dijaspora News je prvi informativni portal namijenjen dijaspori. Cilj portala Dijaspora News je da nas poveže i okupi, da informiše o najvažnijim dešavanjima, kako u domovini, tako i o aktivnostima udruženja i pojedinaca u iseljeništvu. Trudićemo se da budemo drugačiji, bolji, da obezbijedimo relevantne informacije sa relevantnih adresa. Ne ustežite se da nas kontaktirate, pitate, pošaljete vijesti iz svojih zajednica. Registrujte se i na DN forum i podijelite svoja iskustva i stavove.

Povežimo se.

Facebook

To Top